Om turene til Dovre

BioFoto Midt-Norge inviterer til medlemstur til Dovre hver vår og høst. 

Hovedfokuset på disse turene er å se og ta bilder av moskus. Det er store muligheter, men likevel ingen absolutt garanti for å få bilder av de flotte dyrene. 

Vanligvis har vi en tur i mai og en tur i september. I mai har vi som regel blomstrende mogop og et yrende fugleliv mens i september er høstfargene dominerende.
 
Foto: Grethe Lindseth


Foto: Jan Inge Lindseth


Vi gjør oppmerksom på at Dovrefjellturene betinger en del gåing i terreng, og den enkelte må derfor  vurdere sin egen helse/form før påmelding. Tenk også på det når du pakker sekken din, og at du ikke pakker for tungt. Er du usikker på om en slik tur er riktig for deg, kontakt Edvard B. for avklaring.

Det koster kr 500,- pr person for moskusguiding, som betales direkte til guiden.    

Overnatting

Vi har i mange år leid hytte på Grønbakken, som nå ikke er tilgjengelig mer. Vi har derfor booket overnatting på Dovregubbens Hall. Den enkelte må betale for overnatting til Dovregubben.     
 

Mat

Det er mulig å både lage mat og kjøpe middag på Dovregubben. Nærmere informasjon sendes ut når vi åpner for påmelding.  

Praktisk informasjon 

Turene er forbeholdt medlemmer av BioFoto Midt-Norge. Dersom det er ledige plasser etter at påmeldingsfristen er gått ut, kan biofotinger fra andre lokallag få plass. Personer som ikke er medlemmer i BioFoto må melde seg inn som betalende medlemmer om de ønsker å ta del i BioFotos aktiviteter og turer. 

Du kan melde deg inn via denne siden: https://biofoto.no/bli-medlem/