torsdag 27. oktober 2022

Velkommen til Midt-Norske NaturFotodager fredag 28. og lørdag 29.oktober 2022


Fredag kl 16.30 åpnes dørene på Stokkan Ungdomsskole, Stjørdal. hvor styret i BioFoto Midt-Norge med gode hjelpere ønsker velkommen til Midt-Norske NaturFotodager.
 
I løpet av de to dagene vil vi få møte kjente fotografer, som viser sine bilder og forteller om sitt virke. Roger Brendhagen, skal sågar ha to foredrag. De andre vi får høre er: Lars Andreas Dybvik, Linda Bjørgan, Svein Wik, Baard Ness, Arne Nævra, Wenche Dahle og Lotta Lund.

På den plakaten lenger nede finner du informasjon om tidspunktene for de enkelte foredragene. Du må ikke være tilstede hele tiden, men vi gjør oppmerksom på at dørene blir låst mens foredragene pågår. Det vil si det vil være mulighet til å komme inn i pausene og mellom foredragene.

I tillegg til anerkjente fotografer, vil også leverandører være med. Her kan vi nevne: Greens rammefabrikk fra Stjørdal, Fotoimport fra Trondheim, Cewe, Stjørdal foto, Sony, Fokus Nordic og Nikon. I tillegg vil Lars Andreas Dypvik ha stand hvor han vil snakke om sine workshops, Wenche Dahle tar med seg noen bøker for salg og sist men ikke minst skal BioFoto Midt-Norge ha egen stand.

Det er selvfølgelig gratis inngang, og alle er velkommen, også ikke-medlemmer. Vi har også ordnet slik at du kan kjøpe litt småmat (varm og kald), kaffe/tre og brus. Vi tar Vipps om du ikke tar med kontanter.

Etter at vi er ferdige med NaturFotodagene lørdag kveld, kan de som ønsker, bli med på Viva Napoli for pizzabuffet. Du betaler selv for mat og drikke, men vi sørger for bestilling av pizza til ca kl 18. Prisen er kr 190,- pr pers for pizza og en brus, og kr 245,- pr pers for pizza og en øl eller vin. Vi tar opptelling senest kl 16 lørdag ettermiddag for å se hvor mange som deltar, slik at vi har nok pizza når vi kommer til Napoli.

Vel møtt til to dager med inspirerende foredrag, flotte bilder og møte med likesinnede.