søndag 30. oktober 2022

Midt-Norske Naturfotodager 2022 er historie

Midt-Norske NaturFotodager er historie

Årets Midt-Norske NaturFotodager er kanskje de beste dagene vi har hatt siden dette arrangementet så dagens lys først gang. Fra den spede begynnelsen med endags-arrangement i Suhmhuset for mange år siden til denne helgas NaturFotodager, har vi gjort et kjempestort sprang. Det skyldes først og fremst at vi har en flott gjeng frivillige og gode sponsorer som har gjort det mulig å utvikle Naturfotodagene til det de er i dag. Vi ønsker også velkommen til våre 18 nye medlemmer som meldte seg inn under dagene.

Etter denne flotte helga er det på tide å takke. Derfor:

Takk til foredragsholderne for inspirerende, varierte og flotte foredrag til ettertanke.Takk til Stokkan ungdomsskole får lånet av et supert og veldig velegna lokale!

Takk til hovedsponsor Stjørdal foto og Stjørdal kommune for økonomisk støtte.


Takk til utstillerne/forhandlerne Greens Rammefabrikk, Nikon, Cewe, Fotoimport, Nordic Focus, Lars Andreas Dybvik, Wenche Dahle, Ole Martin Dahle og Stjørdal foto for å skape et inspirerende og interessant vrimleområde og takk for flotte uttrekkspermier til publikum

Takk til Tor og Knut for teknisk prikkfritt arrangement

Takk til Jørn, Christer, Jon og Kristian for solid vakthold

Takk til May og Gerd under ledelse av Terje som har sørget for at vi har hatt mat og drikke under dagene.

Takk til Finn, Kolbjørn, Bjørn, May Lise, Lars, Erik og Jan for fortløpende arbeidsoppgaver, bistand til forhandlerne og opp- og nedrigg.

Takk til Einar og Liv som åpnet hjemmet sitt slik at foredragsholderne fikk oppleve trøndersk gjestfrihet på sitt beste med både seng og mat denne helga.

Takk til May, May Lise, Grethe og Anne for bakst til våre besøkende.

I takknemlighet - på vegne av styret

Linda Bjørgan