mandag 8. april 2024

Medlemstreff lørdag 13.april 2024

I april er det ordinære medlemsmøtet erstattet med et heldags medlemstreff, som går av stabelen lørdag 13.april 2024.

Selve medlemstreffet starter kl 09.30, men vi åpner dørene så tidlig som kl 07, for de som vil møte opp "i rett tid" og fotografere i området. 

Det faglige programmet inneholder både billedforedrag og kompetanseheving,  og detaljert program er sendt på epost til alle medlemmene, og vi viser til den.

Billedforedragene handler om Shetland og Dovre, hvor Edvard Bergene først vil ta oss med på en fotoreise til Shetland, som han kaller Shetland – sjøfugl, landskap og flora.

Foto: Edvard Bergene

Knut Inge (Kinge) Røstad vil på sin side, vise oss bilder fra sin hverdag i moskusens rike, hvor vi også får gode råd knyttet til møte med moskus.

Foto: Kinge Røstad

Vi skal ha praktiske innlegg om bruk av Lightroom, og om temaet fotografering, redigering og etikk, begge ledet av Kristian Dahle Klocke. Vi får i tillegg informasjon om aktuelle fotokonkurranser.

Underveis blir det god tid til sosial og fotofaglig prat, og vi serverer mat og drikke i pausene. Det blir også anledning til å kjøpe/selge/gi bort fotoutstyr. Se mer informasjon i eposten. 

Vel møtt til en innholdsrik medlemsdag.


Ikke medlem ennå? Klikk deg inn her og les mer: https://biofoto.no/bli-medlem/