tirsdag 13. april 2021

Velkommen til medlemsmøte tirsdag 27.april 2021

 

Med forbehold om smittesituasjon og været, inviterer vi til et felles møte ute.

 

Sted: Flatholman i Malvik kommune

Oppmøte på parkeringsplassen ved Flatholman tirsdag 27.april kl 17.00.

 

Formålet med treffet er sosialt fotosamvær og kåring av vinnere av vårens fotokonkurranse. Oppmøte på p-plass i Muruvik kl 17 for felles avmarsj til møtepunkt på Flatholman. Av smittevernhensyn skal vi ikke stå samla veldig lenge, men vi tar oss tid til å si hei og vi skal kåre vinnerne av vårkonkurransen og dele ut premier. Ta gjerne med deg en termos, noe å bite av og et sitteunderlag. Hvis været er med oss, kan det bli en lang og fin vårkveld ved fjorden.

 

Om Flatholman

Flatholman er et flott friluftsområde i Muruvik, Malvik kommune, med mange fotomuligheter. Området er yndet oppholdssted for veldig mange sjøfugler på våren. Det er dessuten mange flotte motiver for de som liker makro. Stedet er kjent for mange fine linjer og formasjoner i svabergene og nå i april blomstrer rødsildra.

 


Hvis møtet av ulike grunner ikke kan arrangeres ute, blir det i stedet et digitalt medlemsmøte samme kveld kl 1830. Tema blir da som vanlig med foredrag og kåring av konkurransevinnerne. Sett av kvelden, så gir vi nærmere beskjed om hvordan det blir senest søndag kveld.