onsdag 26. oktober 2011

KURS I LIGHTROOM 8. og 10.NOVEMBER

BioFoto Midt-Norge arrangerer et to-dagers kurs i Lightroom. Kurset gjennomføres på datoene 8. og 10.november. Det er åpent for lokallagets medlemmer og koster kr.500,-
Påmelding mottas av Sylfest Myklatun: smy@statoil.com

Kurset tar for seg det som er de viktigste modulene i Lightroom. Det og kunne bruke de kraftige og allsidige mulighetene for administrering av bilder, både nye fra kamera og det gamle arkivet. Og selvfølgelig bildebehandling og eksport av filer til forskjellig bruk.
Kveld 1: Vi tar for oss Library modulen. Import av bilder, gjennomgang av råfiler, sjekk av skarphet, sletting og sortering på ulike måter. Jo flere bilder du har å håndtere, jo bedre blir Lightroom! Lightroom er et utrolig smidig verktøy for å lage bildesamlinger av ymse slag. Vi skal se på søkeordlister og merking av bilder med søkeord.
Kveld 2: Vi tar for oss bildebehandling. Develop modulen gjennomgås og forklares. Alt av ”normal bildebehandling” + litt til kan gjøres i Lightroom. Og har du en hel serie med bilder som trenger identisk behandling – gled deg! Vi skal også se på export funksjonen slik at vi kan få ut ferdige bildefiler til forskjellig bruk.
Maks 10 deltagere. Du får mest ut av kurset om du stiller med bærbar datamaskin med Lightroom 3 og en mappe bilder :)