tirsdag 14. mars 2023

Medlemsmøte 28.mars 2023


Vi ønsker velkommen til medlemsmøte på Suhmhuset kl 18.30. Møtet deles på zoom for de som har lang reisevei. Se lenke til pålogging og passord i rundskriv for mars.

Vi åpner dørene både på Suhmhuset og i Zoom kl 18, slik at de som ønsker det kan komme litt tidligere for litt foto- eller annen prat først.


Kveldens tema:

På medlemsmøtet blir vi bedre kjent med Gertrude Mulders, som har jobbet mye med intentional camera movement, såkalt ICM – eller også kamerabevegelse. Gertrude vil også vise oss hvordan hun går fram for å ta slike bilder.
Foto: Grethe Lindseth

 
Gertrude har kalt foredraget sitt (Litt av) min verden med ICM. Hun beskriver det slik:

Mine bilder tatt med kamerabevegelse blir som oftest til i nærmiljøet, dvs. på Stjørdal der jeg bor, eller ved hytta mi i Selbu. Naturen er inspirasjon til og utgangspunkt for bildene, oftest landskap eller trær. Det er viktigere for meg å få fram en stemning enn et konkret og gjenkjennelig motiv. Jeg bruker kamerabevegelse for å oppnå et personlig uttrykk i bildene.

Foto: Gertrude Mulders


Foto: Gertrude Mulders

I tillegg får vi se bilder fra en fisketur til New Zealand og vi får en stemningsrapport fra Norsk Naturfotofestival på Ski som gikk av stabelen 10-12.mars 2023.

Enkel servering. 

Vel møtt!